onsdag 8 september 2010

Fett, fett, fett

Jag vette fasen om jag kommer att fixa det här. Känns aningens ångestladdat att helt plötsligt äta fett. Fet creme fraiche, fet grädde, riktigt smör, flottig bacon. Det känns som en stor kontrast då man tidigare jagat kalorier och ätit lättprodukter. Jag kommer garanterat gå upp i vikt istället för ner! Jaja, ska ge det ett försök på ett par veckor iaf :)

2 kommentarer:

  1. Hej Annso! Kul att du hittat in till mig :) ser att du redan provat ett recept, kul! givetvis är det okej om du länkar! det uppskattar jag jättemycket.

    Håller med om att detär en stor omställning att börja äta feta produkter, men det funkar! förut skydde jag grädde nu älskar jag det, haha! så länge du följer 'reglerna' (dvs att inte kombinera fett med ett stort kolhydratsintag!) kommer följderna bli att fett förbränner fett:)

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Ja visst har man lite ångest i början, det känns ju bara så fel...men ganska fort så kände jag att jag mår mycket bättre av den maten och nu känns det inte så "fettigt" längre...jag är helnöjd även om jag nu "syndar" ibland...speciellt chokladen har jag svårt att överge helt....:-)

    SvaraRadera

Vad har du på hjärtat?