onsdag 4 november 2009

Premiärtur

Idag var det premiär för nya syskonvagnen, Klara och Tor somnade bägge två under promenaden, så det var ju ett klart godkänt betyg. Blev en lång och trevlig promenad idag då grannen Sara och lilla Ingrid följde med oss, vi var duktiga och traskade 1,5timma ungeär. Tänk så mycket lättare det är att motionera när man är två :)
Sitter och funderar vad man skulle ha lagat till middag, tror jag sippar min Allévo, resten av flocken får käka blodpudding med bacon, jag äter det mesta och brukar inte vara kräsen men där går gränsen. Dom gillar det så dom lär inte klaga!
Har även varit upp en sväng till Vidsel och hämtat hem Ebba som sovit hos sin farmor, hon var lite risig idag så det blev ingen skola för henne, lika bra hon stannar hemma och kurerar sig nån dag även om hon inte är liggandes. Hoppas småttingarna får vara friska iallafall, är så jobbigt när de små snorar och hostar.

Ljuspartyt igår var jättetrevligt, kul att så många kunde komma. Hoppas sakerna vi beställde kommer snart. För er som inte hade tid igår så får ni en ny chans i januari, måste ju ha en visning då när det kommer ny katalog, finns ju så mycket snyggt, eller hur:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad har du på hjärtat?