fredag 27 november 2009

Fredag

Så var det fredag igen då, veckorna går så fruktansvärt fort. Har tjuvstartat lite med julpyntandet, fått upp nya julgardinerna, en stjärna och sånt i köket. Får fixa klart i helgen då hela flocken är hemma. Nu sitter jag och väntar på att Tor ska vakna, vi ska ut på promenad bara han får äta först. Klara är givetvis vaken, sjunger, tjattrar och dansar som vanligt.
Pointsräknandet går som en dans, tycker det är riktigt kul att räkna points :) Är mätt och belåten dygnet runt. Ska bli intressant med vägningen på måndag! Är man förresten lite skadad om man längtar efter en date med vågen?!?

Underlaget har blivit mycket bättre här hemma, slaskigt iofs men inte snorhalt. Tänkte provrida Biddy nån dag, spännande...
Någon frivillig som kan tänka sig följa med och rida Medea?

1 kommentar:

  1. Det var ju smart! :) Dock har vi ingen altan :P Men jag ska fundera lite, annars får man ju bara passa dom så dom inte hänger i granen om inte annat :) hehe

    Jo, har haft lite fullt upp med allt hemma och sånt. Man känner sig även lat när man inte varit och rört på sig :P Till veckan ska vi följa mer än en gång :)

    SvaraRadera

Vad har du på hjärtat?